středa 4. března 2015

Svobodu všem ženám na Zemi!!!

Musím někam vypsat svůj vztek!

Možná jste četli, že Ind, který se účastnil znásilnění 23-leté studentky - Indky - v Indii, se k případu vyjádřil tak, že to byla její chyba a mohla si za to sama, protože slušná dívka nemá po deváté večer co pohledávat venku...
Jde vidět, že tento tvor to nemá v hlavě moc v pořádku. Připomíná mi to i smýšlení muslimů, kteří říkají, že ženy by měly být zahaleny především proto, aby ochránily samy sebe před muži, které by je svým odhalením mohly lákat. To taky nevymyslel psychicky zdravý jedinec.

PROČ BY SE MĚLY OMEZOVAT ŽENY?! Ať ti, kteří nedokáží svého "bestfrienda" udržet na uzdě, zůstávají doma po deváté hodině a neohrožují ženy, které např. chtějí jít se svým přítelem do kina. Ať ti, kteří nedokáží ovládat své pudy, nosí na očích šátky tak, aby ho normálně (evropsky a americky) oblečené ženy nedráždily. Ať si klidně chodí, jako slepí. Proč by se měly ženy zahalovat a nosit džiháb apod.? Proč by se ženy měly bát, že kdykoliv ukážou kotníček, skočí na ně banda úchylů? Ti úchylové jsou jen psychicky nemocní lidé a je vážně smutné, že jich je na zemi tolik. Měli by se všichni sebrat a dát se na léčení. Pokud jsou nevyléčitelní, měli by se zavřít a izolovat od demokratické společnosti, která by měla být na celém světě. PŘEJI SVOBODU VŠEM ŽENÁM A PŘEJI JIM, ABY SE KVŮLI PSYCHICKY NEMOCNÝM JEDINCŮM NEMUSELY OMEZOVAT ANI V OBLÉKÁNÍ, ANI V ŽIVOTĚ. JE POTŘEBA TYTO PSYCHICKY NARUŠENÉ LIDI IZOLOVAT OD SPOLEČNOSTI A LÉČIT JE.

1 komentář:

  1. dobře napsáno ,narazila jsem na tento blog a zaujal mne ,dík

    OdpovědětVymazat